Wat zeggen de ouders?

“Anne komt al bijna 9 jaar bij Anjuschka en haar familie en nog steeds elke dag met veel plezier! Qua kwaliteit, begeleiding, vakman(vrouw)schap, interesse en ontwikkeling ben je een voorbeeld voor je vakgenoten en een rots in de branding voor mij en Anne. 5 verdiende sterren voor jullie allemaal!”

Bart de Visser

“Op tweejarige leeftijd van een groot kinderdagverblijf over naar Noena. Wat een goede keuze! Anjuschka heeft Charley prima begeleid. Al snel begon Charley met praten en kreeg een enorme woordenschat mee van Anjuschka. Door Charley allerlei verschillende dingen aan te bieden heeft hij zich ontwikkeld in een slim kereltje die nu A scores laat zien. Charley heeft vorig jaar een hele mooie start gemaakt in groep 1 mede dankzij de inzet van Anjuschka.”

Anja Karsmakers

“Al ruim 11 jaar is minicreche noena een tweede thuis. Fijne, warme en vertrouwde plek voor de kinderen en ook voor ouders altijd een luisterend oor en waar nodig goed advies. Een zeer ervaren gastouder die zich met hart en ziel inzet om haar gastkindjes zich thuis te laten voelen.

Christel Swinkels

“Minicreche Noena is een leuke, lieve en gezellige gastouder. Anjuschka doet haar werk met heel veel liefde en plezier en je merkt dat de kinderen het er fijn hebben. Persoonlijk gaat mijn zoontje van 3 altijd heel graag en heeft het er goed en komt altijd thuis met veel verhalen. Ze hebben thema’s en veel uitjes naar het park, bos, speeltuin. Welk kind wil dat nu niet!!!!!!”

Judith Vonk

“Bedankt voor alle goede zorgen en gezelligheid voor F en B afgelopen jaren. We zijn erg dankbaar dat ze zo’n fijne en geborgen start hebben gehad.” 

Joeri en Marloes